Bestuur XX

Silke Drieman
Als hoofd van het bestuur, is de voorzitter verantwoordelijk voor het goed functioneren van de rest van het bestuur. Vergaderingen leiden, bijspringen waar nodig en zorgen dat iedereen op zijn plek is, de voorzitter doet het allemaal!

Commissies

- Almanak commissie, commissie voorzitter: Nog te bepalen

Ilja van Dijk
Binnen een verenigingen moet er iemand zijn die zorgt voor de boekhouding. Regisseurs betalen, budgets samenstellen en sponsoring zijn allemaal taken die er bij horen.

Commissies

- Sponsor commissie, commissie voorzitter: Nog te bepalen

Lotte van den Hout
De secretaris is verantwoordelijk voor alle interne communicatie binnen de vereniging. Zo wordt er bijvoorbeeld een wekelijkse nieuwsbrief verstuurd. Daarnaast is de secretaris ook het aanspreekpunt voor de leden over administratieve kwesties.


Celine Jacobs
Bestuurlid Intern houdt in dat je zorgt voor alle activiteiten die gedurende het jaar daad werkelijk gebeuren. Alle feestjes, borrels, workshops, weekenden en andere activiteiten worden georganiseerd door onze verschillende commissies, die jij als intern samenstelt en actief houdt!

Commissies

- Activiteiten commissie, commissie voorzitter: Nog te bepalen
- Borrel commissie, commissie voorzitter: Nog te bepalen
- Feest commissie, commissie voorzitter: Nog te bepalen
- Reis commissie, commissie voorzitter: Nog te bepalen
- Sport commissie, commissie voorzitter: Nog te bepalen
- Toneel commissie, commissie voorzitter: Nog te bepalen

Louka Hakvoort
Met de functie Regisseurszaken sta je midden in het toneelbeeld van STA!. Je bent verantwoordelijk voor alle regisseurs en voor het plezier in de spelgroepen. Voor de regisseurs ben je een direct aanspreekpunt, voor als ze vragen en of opmerkingen zijn. Ook de leden kunnen naar je toekomen voor vragen en of opmerkingen over hun spelgroep.


Rik Apeldoorn
Om onze 14 voorstellingen te kunnen faciliteren, moet er soms praktisch gekeken worden naar wat er moet gebeuren. Dit is waar het bestuurslid Productie en Promotie bijspringt. Deze stelt voor elke voorstelling een productie team samen en zorgt dat dit in goede banen loopt. Daarnaast houdt dit bestuurslid zich bezig met hoe de vereniging zichzelf presenteert naar geïnteresseerden.

Commissies

- Camera commissie, commissie voorzitter: Nog te bepalen
- Materialen commissie, commissie voorzitter: Nog te bepalen
- Promotie commissie, commissie voorzitter: Nog te bepalenProgramma 2022-2023


Silke Drieman
Voorzitter
Silke Drieman, Voorzitter
Toen ik drie jaar geleden Utrecht verruilde voor Amsterdam om Psychobiologie te gaan studeren, had ik niet kunnen bedenken hoeveel hart ik zou krijgen voor de vereniging waar ik me toen bij aansloot. Wat een eer dat ik deze liefde voor STA! nu als voorzitter door mag geven! En al ben ik dit jaar weliswaar minder in de collegebanken en meer op kantoor, op de dansvloer kan je me nog altijd vinden. Spreek me vooral aan wanneer je zin hebt om te dansen, een drankje te doen of gewoon even te praten. Samen met mijn bestuursgenootjes en jullie hoop ik er een onvergetelijk mooi STA!-jaar van te maken!
Ilja van Dijk
Penningmeester
Ilja van Dijk, Penningmeester
Lotte van den Hout
Secretaris
Lotte van den Hout, Secretaris
Celine Jacobs
Intern
Celine Jacobs, Intern
Hallo allemaal, ik ben Celine. Ik ben 26 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik zit in mijn tweede jaar van mijn opleiding HBO rechten. In mijn vrije tijd doe ik aan waterpolo, zwemmen en yoga. Ik heb ook nog een hond Jemma. Ik werk als lifeguard in verschillende zwembaden in Amsterdam. Daarnaast ga ik mijn vierde jaar bij STA! tegemoet, dit jaar als bestuurslid intern! Ik heb super veel zin in dit jaar en we gaan er een dubbel zo groot feest van maken!
Louka Hakvoort
Regisseurszaken
Louka Hakvoort, Regisseurszaken
Rik Apeldoorn
Productie En Promotie
Rik Apeldoorn, Productie En Promotie
Als geschiedenisdocent in de maak kwam ik drie jaar geleden voor het eerst bij STA!. Nooit had ik verwacht dat na drie voorstellingen, veel borrels en een geweldige activiteiten ik zelf in het bestuur zou zitten. Als de tijd er is speel ik een stukje saxofoon en ben ik in Haarlem te vinden voor een spelletjesavond met mijn oudste vrienden. Ook hier in Amsterdam en omstreken ben ik actief. Mijn laatste stagejaar zal namelijk in Amstelveen zijn. Ik kijk er onwijs naar uit om jullie komend jaar te zien shinen op de planken en me weer met jullie het nachtleven van Amsterdam onveilig te maken.

CONTACT

Kantoor
CREA Amsterdam

Ruimte 3.15
Nieuwe Achtergracht 170
1018 WV Amsterdam

bezoek alleen op afspraak
Voor vragen over
Neem contact op met
Voorstellingen, locaties, kaartverkoop, wachtlijst
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lidmaatschap, Nieuwsbrief
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vrienden van STA!, subsidies, sponsoring of acquisitie
Casting, Productie en Promotie, Persberichten
Overige vragen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Play hard, Party hard