Raad van Advies

Wat we doen

Hou jij van beleidsplannen, HR-wijzingen en ALV’s? Of ben jij juist de persoon die altijd iedereen kan helpen met een kopje thee (of biertje!) en een goed advies? En vind je het dan ook nog eens gezellig om af en toe met een clubje STA!-ers te eten en zo’n gezellig bank-foto te maken? 

DAN IS DE RAAD VAN ADVIES OP ZOEK NAAR JOU!

Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiastelingen die zich in de RvA voor STA! in willen zetten. De RvA ondersteunt het bestuur met gevraagd en ongevraagd advies. De RvA geeft feedback op beleidsplannen en documenten voor ze naar de ALV gaan en houdt bijvoorbeeld in de gaten dat het meerjarenplan in de jaarlijkse beleidsplannen meegenomen wordt. Ook heeft elk bestuurslid een ‘buddy’ binnen de RvA en ondersteunt de RvA het bestuur met workshops en evaluaties.

Zowel oud-bestuursleden als leden zonder ervaring in een STA!-bestuur kunnen solliciteren.

Wil jij de RvA komen versterken en je zo achter de schermen inzetten voor onze prachtige vereniging? Stuur dan voor vrijdag 5 november 23.59 een mail met een korte motivatie naar info @ sta-toneel.nl.

Heb je eerst nog wat vragen aan ons? Stuur dan een mailtje naar staraadvanadvies @ gmail.com of stuur één van ons een persoonlijk berichtje!

Verantwoordelijken

Bestuur: ALV

Neem contact op met de Raad van Advies

Play hard, Party hard